Ateliere de inovare şi creativitate MaST
Ateliere de inovare şi creativitate MaST
Proiectul româno – bulgar ”CBC for MaST education” a avut ca obiective principale realizarea de activități în cadrul MICS (MaST Innovation and Creativity Study shops) și prezentarea lucrărilor în expoziții. Expune pe scurt părerea despre lucrul în aceste ateliere
Re: Ateliere de inovare şi creativitate MaST
A fost o ocazie exceptionala sa ne intalnim in atelierele de creeatie mast, atat pentru socializare, cat si pentru a cunoaste mai multe realizari si proiecte ale colegilor de varsta noastra. Multumim pentru aceste minunate intalniri!
Am achizitionat de curand un raspberry pi 4 si doresc sa realizez diferite aplicatii precum monitorizare temperatura, umiditate si masurare turatie motor. Cine este interesat de colaborare, rog mesaj.
- Attachments
-
- raspberry_pi_4_model_b_4gb_2.jpg (50.3 KiB) Viewed 221628 times
Proiectul CBC for MaST Education a fost o experiență deosebită în care am creat legături cu elevi din alte licee și chiar din altă țară. Prin intermediul acestui proiect am întalnit profesori bine pregătiți de la care am avut o mulțime de lucruri de învățat.
- Attachments
-
- WhatsApp Image 2019-11-07 at 10.02.33.jpeg (85.57 KiB) Viewed 199070 times
-
- WhatsApp Image 2019-11-07 at 10.02.32.jpeg (104.46 KiB) Viewed 199070 times
Pentru mine, lucrul în atelierele MAST este un mijloc de deschidere a noi orizonturi de cunoaștere, reprezentând motivația necesara pentru a ne informa. Este o experienta unica, ce dezvolta spiritul de lucru în echipa și ne pune la încercare capacitatea de a ne descurca în situații neprevazute.
Prezentarea proiectului Energia verde si monitorizarea parametrilor fizici utili
- Attachments
-
- STIRBEI_5.jpg (43.04 KiB) Viewed 199065 times
-
- STIRBEI_4.jpg (50.01 KiB) Viewed 199065 times
Asamblarea si reglarea telescopului de la Colegiul National Barbu Stirbei Călărași
- Attachments
-
- STIRBEI_3.jpg (184.09 KiB) Viewed 199069 times
-
- STIRBEI_2.jpg (155.74 KiB) Viewed 199069 times
-
- STIRBEI_1.jpg (92.92 KiB) Viewed 199069 times